Litt mer om meg..
Og mine kreative geskjefter!

SELVSNEDIG SÆRINGSTRIVELIG
"Den eneste av gutta i klassen som elsket at vi ble påtvunget både synging, blokkfløytespilling og gitaropplæring.. Det var meg!"

Nå skal det ikke skrytes av en lang, artistisk karriere her. Mer eller mindre frivillig forsanger i musikkbarnehagen var jeg riktignok. På barneskolen hadde vår skumle lærerinne allsang med oss hver dag. I to år latet jeg dessuten som jeg spilte klarinett i barneskolekorpset. Men det var mer etter jeg ble konfirmert/voksen at jeg begynte med musikkprogrammering og diverse musikkprosjekter. Senere har det blitt mer musikk på stream og scene.
       Fostret opp på Rorbua, KLM og Tande P, lå humor alltid nær hjertet. Det har kommet til uttrykk først gjennom noen snes med kortfilmer og musikkvideoer. Som vitsemaker selv, stod jeg for første gang på en scene i 2016. Viseprosjektet Sauhau og andre komediske sangprosjekter har jeg senere kombinert med standup på scenen. I 2019 tok jeg steget (like før køddøna) med å registrere meg som selvsnedig særingstrivelig med foretaket Walseth Underholdning. Målet var å opptre mer. Det ble ikke så mye av det de to neste årene, men jeg jobber med mye annet kreativt også. Ta en kikk nedenfor!

CHECK IT OUT
Standup
Jeg har opptrådt i klubbsammenhenger samt med egne show siden 2017, primært i Tromsø og omegn. Publikum har vel blitt mer eller mindre vante med å forvente å ikke helt vite hva de skal forvente på disse opptredene. Her er et populært utdrag fra et show jeg hadde på Bryggeri 13.
Spillefilmen Tullerusk
Jeg var initiativtaker til denne helsprøe lavbudsjettsfilmen og ble en primusmotor for å dra den i havn (med mange ansvarsområder som manus, regi, produksjon). Hele filmen samt en rekke andre morsomheter ligger på YouTube-kanalen.
Kunstfilm
Mitt nyeste prosjekt som nå pågår, er et samarbeid med Nordnorsk Filmsenter: En film basert på en rekke gamle grønnskjerm-opptak som handler om en periode av mitt liv som var preget av infernalske mareritt. Resultatet vil bli en kunstnerisk kortfilm, som også kan fungere som videoinstallasjon.
Buraku
På samme tid som bandet begynte sånn smått med innspillingen av albumet "Thresholds" i 2014, ble jeg med som vokalist. Det ble mer enn et par konsertopptredener også. Alt ligger på Spotify og de fleste andre musikktjenester.
Doctor Kataztrofa
Iløpet av 2006 / 2007 var jeg med på å sette opp et tyvetalls konserter for elektronika-artisten Doctor Kataztrofa. I tillegg til showplanlegging med mer, stilte jeg selv som danser i et hjemmesnekra robotkostyme.
Vranglære / Sauhau
To lettbeinte musikkprosjekter innen pop og visepop i samarbeid med Kristian Berg. Vranglære er et form for opplysende prosjekt med låter som "Dame som Danse i Undertøy" og "Potet". Sauhau er mer i det grove sjiktet med et hint av vulgær humor med verselinjer som "Den fineste ræva æ har sett i mitt liv!"
KONTAKT